Menu

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

(Bij)baan in de zorg!

Bedrijfs informatie

Wil jij naast je studie relevante werkervaring opdoen in de zorg? Wil jij je eigen werktijden kunnen inplannen? Lees dan verder en solliciteer. Een bijbaan in de zorg die aansluit op je opleiding waarbij je veel praktijkervaring kan opdoen past hier perfect bij! Hierdoor sta je tijdens en na je opleiding nog steviger op de arbeidsmarkt! Benieuwd hoe jij alles uit je studietijd kan halen? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag als Helpende plus in jouw regio! Je ondersteunt de cliënten bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Denk aan handelingen, zoals:

Wanneer je komt werken bij Aethon sta je nooit stil in je ontwikkeling!

Voordat je begint met deze leerzame bijbaan die aansluit op je opleiding biedt Aethon jou een Training ‘Basiszorg en Medicatie’ aan. In deze trainingen leer je op een leerzame en interactieve manier alles over de basiszorg en medicatie. Na het succesvol afronden van deze training ontvang je een officieel certificaat!

Ook is er altijd de mogelijkheid om na een periode door te stromen naar een niveau hoger! Hierbij kan je dan denken aan extra verpleegtechnische handelingen zoals de stomazorg, subcutaan injecteren en nog veel meer!

Werktijden

Jouw werktijden vallen tussen 07.00 – 23.00. Je wordt voornamelijk ingepland voor ochtend- en avonddiensten. Via de My Aethon app geef jij zelf jouw beschikbaarheid op voor de aankomende periode. Dit mogen andere dagen en tijden zijn. Makkelijk te combineren dus met een wisselend schoolrooster!

Wat bieden wij jou?

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training basiszorg en medicatie. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

Ook bieden wij bijbanen aan in de publieke sector, waarbij jij als klantcontact medewerker aan de slag kan.

Wil je meer weten over deze zorg vacature of over een bijbaan als klantcontactmedewerker in de publieke sector? Solliciteer dan direct op: https://www.aethon.nl/svpegasus/

Scroll naar boven