Menu

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Subsidie krijgen om de wereld een beetje mooier te maken?

Wat houd het in?

Vele jongeren deden het al, bijvoorbeeld het organiseren van digilessen voor ouderen, het opknappen van woningen voor nieuwkomers, gezonde afhaalmaaltijden koken voor studenten en het onder de aandacht brengen van klimaatproblematiek op festivals. Kijk hier voor een van de geslaagde projecten!

Wat levert het je op?

Met de subsidie voor een Solidariteitsproject krijg je als groep jongeren een vast bedrag van 595 euro per maand om jullie zelf bedachte project uit te voeren. Wanneer je dit doet en hoeveel tijd je hieraan besteedt? Dat mag je als groep zelf bepalen. Zo kun je als groep je eigen vrijwilligerswerk helemaal zelf vormgeven en doen wat jij echt belangrijk vindt. Bovendien werk je aan allerlei skills, zoals projectmanagement, planning en promotie van een project. Een superleuke en leerzame ervaring die goed staat op je cv, waarmee je ook nog iets goeds doet voor een ander. Win-win!

Wil je meer weten?

Meld je hier aan voor een van onze online informatiebijeenkomsten:

We vertellen je dan graag meer over onze subsidiemogelijkheden en denken met je mee over je projectidee.

Daarnaast bieden we workshops aan waar we je helpen om je idee om te zetten naar een concreet projectplan. Kijk hier voor een video over hoe een fysieke workshop eruitziet! Heb je interesse in zo’n workshop, laat het ons weten! De eerstvolgende zal online plaatsvinden op:

Wil je vast meer weten? Zie de bijlage voor wat beknopte informatie of stuur mij een mail (j.aarden@nji.nl) met jouw vraag. Je kunt ons ook altijd een bericht sturen via Whatsapp via +31625660657!

Nog even goed om te weten!

Wij werken met vaste deadlines: per jaar zijn er drie momenten om een aanvraag in te dienen. De eerstvolgende deadline is 4 mei en dat is voor projecten die starten na 1 augustus 2023. De deadline daarna is in oktober, voor projecten die starten na 1 januari 2024.

 

Ik kijk uit naar jullie plannen en ideeën!

Scroll naar boven