Alumni

Pegasus is een vereniging die nu 20 generaties kent. Wij bestaan niet alleen dankzij de huidige studenten ISW, maar ook door afgestudeerde Pegacieden. Zonder onze alumni zouden we niet zijn waar we nu zijn, want zonder leden is de vereniging niets. We zijn alle alumni ontzettend dankbaar voor alles wat ze Pegasus hebben gebracht, dus laten we ze ook niet in de steek. Dit jaar zullen er allerlei lustrumactiviteiten plaatsvinden, waar alumni ook welkom op zijn. Houd deze pagina en onze socials in de gaten voor updates rondom deze evenementen, en dan zien we je daar!

Alumnivereniging Immensa is tezamen met hun linkedinpagina helaas opgeheven. Wel bestaat er op Facebook nog een groep met veel oud Pegacieden. Zodra je je oud genoeg voelt om deze groep te betreden is hier een link