Menu

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Boekverkoop Pegasus

Studieboeken kopen met korting!

Wij hebben op dit moment een partnerschap met Smartbooks. Op de site https://pegasus.smartbooks.nl kan je je boeken bestellen. Ga op de site naar bestellen en selecteer het juiste jaar. Je krijgt dan een lijst te zien met alle boeken die je dit jaar nodig zal hebben. Kies de juiste boeken en klik onderaan op bestellen. Je zult gevraagd worden een account te maken op smartbooks. Dit is niet gelijk aan je Pegasus-inlog op onze site. Aan het einde van je aanmelding wordt er gevraagd of je al lid bent van Pegasus. Zo ja, helemaal goed. Als dat nog niet het geval is wordt er lidmaatschapsgeld in rekening gebracht. Met dit bedrag ben je voor de rest van je carrière aan de UvA lid van de studievereniging. Na je bestelling zullen we contact met je opnemen over wanneer en waar je de boeken kan komen ophalen.

Nog even in het kort:

Wat?

Online boeken bestellen

 

Waar?

Wanneer?

8 tot en met 22 augustus voor het eerste semester (dit is voor boeken afhalen, laten bezorgen kan bijna het hele jaar)

Waarom?

Omdat wij de beste prijzen bieden!

 

Werkt de gegeven datum niet voor je? Neem dan even contact met ons op of lees hieronder door over thuissturen van de boeken.

Weet je al van tevoren dat je niet op locatie kan zijn om de boeken op te halen, wacht dan nog even tot het openen van de ‘’thuisstuur’’-boekverkoop. Deze zal iets later beginnen. Tijdens deze boekverkoop worden alle boeken thuisgestuurd. LET OP! Er zitten extra kosten verbonden aan het thuissturen van de boeken! Wij raden daarom aan gewoon gebruik te maken van de eerste verkoop als je de boeken kan ophalen.

Scroll naar boven