Sluit dit zoekvak.

• Dit evenement is voorbij.

Amsterdam tour

27 februari @ 18:00 - 21:00

€1,00 – €1,50

Hallo beste leden,
Zijn jullie er klaar voor?!
Op 27 februari heeft de Educatie Commissie weer een spetterend event voor jullie! We zullen met ervaren tour guides Amsterdam verkennen. Of je nou een geboren en getogen Amsterdammer bent, uit Maastricht of Schiermonnikoog komt: Amsterdam heeft nog veel te onthullen, het zal zeker geen standaard toeristisch tourtje worden. Versatile- de studievereniging van ISW in Utrecht- is er ook bij! Iedereen wordt verdeeld in groepen van 15 en achteraf komen we gezellig samen voor hapjes en drankjes! Dus koop snel je kaartje: de tour kost maar 1€!

Veel liefs,
De Educo

Datum:
Tijd:
Kosten:
€1,00 – €1,50
Evenement Categorie:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Scroll naar boven