ATHENAEUM BOEKHANDEL

De boeken die wij elk semester voor onze leden klaar hebben liggen, bestellen wij via Athenaeum Boekhandel. Via Athenaeum krijgen wij korting op onze bestelde boeken en de locatie van Athenaeum boekhandel zit naast de Roeterseilandcampus, wat de samenwerking ideaal maakt.

DRUKBEDRIJF – ONZE HUISDRUKKER

Online drukwerk bestellen wij altijd bij www.drukbedrijf.nl. Sinds een aantal jaar zijn zij onze vaste partner voor al ons drukwerk.

Wij bestellen onder andere onze flyers en roll up banners  en gevelvlaggen via de website. Maar ook voor maatwerk textiel aanvragen zoals t-shirts bedrukken en polo’s bedrukken kan je bij ze terecht.

Snelle levertijden en een vast contactpersoon maakt voor ons het verschil om ons drukwerk bij Drukbedrijf.nl te bestellen!

KNAEK

Studenten zitten vaak krap bij kas, waardoor ze geen geld hebben om leuke dingen te doen, zoals uit eten gaan, een drankje doen of een dagje sauna.

Knaek biedt daarbij uitkomst! Zij bieden allerlei kortingen aan die aantrekkelijk zijn voor studenten, zodat je niet meer van Ome DUO afhankelijk bent om wat met je vrienden te kunnen doen.

Bekijk hier waar je allemaal korting op kunt krijgen!
knaek-logo-studentenverenigingen-app