SMARTBOOKS

De boeken die wij elk semester voor onze leden klaar hebben liggen, bestellen wij bij Smartbooks. Via hen krijgen wij korting op onze bestelde boeken.

DRUKBEDRIJF – ONZE HUISDRUKKER

Online drukwerk bestellen wij altijd bij www.drukbedrijf.nl. Sinds een aantal jaar zijn zij onze vaste partner voor al ons drukwerk.

Wij bestellen onder andere onze flyers en roll up banners  en gevelvlaggen via de website. Maar ook voor maatwerk textiel aanvragen zoals t-shirts bedrukken en polo’s bedrukken kan je bij ze terecht.

Snelle levertijden en een vast contactpersoon maakt voor ons het verschil om ons drukwerk bij Drukbedrijf.nl te bestellen!

KNAEK

Studenten zitten vaak krap bij kas, waardoor ze geen geld hebben om leuke dingen te doen, zoals uit eten gaan, een drankje doen of een dagje sauna.

Knaek biedt daarbij uitkomst! Zij bieden allerlei kortingen aan die aantrekkelijk zijn voor studenten, zodat je niet meer van Ome DUO afhankelijk bent om wat met je vrienden te kunnen doen.

Bekijk hier waar je allemaal korting op kunt krijgen!
knaek-logo-studentenverenigingen-app

OAK TRAVEL

Heb jij ook weer zin om te reizen na een jaar
thuis te hebben gezeten? Voor allerlei soorten reizen kun je terecht bij Oak
Travel. Je kunt hier op groepsreis met andere jongeren, op soloreis, taalreis,
backpacken en nog veel meer!

Voor alle mogelijke reizen en bestemmingen
klik hier.