Menu

Zoek
Sluit dit zoekvak.

CCT contactformulier

Is er iets gebeurd binnen de vereniging waar je je niet prettig bij voelt? Daarvoor hebben wij het Condifentieel Contact Team (CCT). Bij het CCT kan je (anoniem) terecht met je ervaringen. Het CCT bestaat uit twee Intern Confidentieel Contactpersonen (ICCP’s). Dit jaar zijn dit Annette van der Kruijf en Annika Burgmeijer uit het bestuur. Daarnaast zitten er een Extern Confidentieel Contactpersoon (ECCP) en een Algemeen Confidentieel Contactpersoon (ACCP) in het CCT. Het ECCP is een (oud-)bestuurslid van een andere vereniging van de faculteit. Storm Brinkhuis is dit jaar, net zoals vorig jaar, ons ECCP. Lucas Steinz is dit jaar het ACCP. Hij is het lid van het CCT dat wel lid is van de vereniging, maar geen bestuurslid is.

Wil je een melding maken bij het CCT? Dit kan je doen door het CCT formulier hieronder in te vullen. Natuurlijk mag je het CCT ook aanspreken wanneer je één van hen tegenkomt.

Input Box

Beste gevleugelde vrienden,

De feedback die je geeft via dit formulier komt anoniem terecht bij het bestuur van Pegasus. Hier kan je feedback geven op alles Pegasus gerelateerd, denk aan verbeterpunten, tips, tops, nieuwe ideeën of andere opmerkingen.

Alvast bedankt voor je feedback want dat is voor ons erg waardevol!

 
Scroll naar boven